Gulyás László Vándormuzsikus

2010. november 7., vasárnap

Budaörs

Kedves Egyházközösség!

Nagyon jól éreztem magam az előadáson!
Remélem ti is, önök is!
Várom az újabb találkozást!
Vándormuzsikus

1 megjegyzés:

Takács Zita írta...

(A Velemi Gesztenyéből átmásoltam ide is a megjegyzésemet - szombaton még csak oda tudtam beírni)

Kedves László!

Köszönöm ezt a kedves, mulatságos, szívmelengető délelőttöt, amit a budaörsi Mindszenty József ált. iskolában szerzett nekem, és hiszem, hogy minden gyermeknek és szülőnek is.

Hazaérkezvén a férjem addig nem szólalhatott meg, amíg mindent el nem meséltem neki. Mondtam, hogy ne haragudjon, de annyira lelkes lettem, hogy nem bírom ki, hogy ne mondjam végig. Most nem merek írni semmit, mert azt hinné valaki, hogy fizetett beírogató vagyok, mert csak áradozni tudok jelen pillanatban. Majd ha lehiggadtam, azért írok pár mondatot, amiben megmondom, hogy miért is tetszik ennyire.

Legközelebb a fiamat is szeretném elvinni egy előadásra, de ahhoz tudnom kellene, hogy hol lesz fellépése. A november 14-i FUGÁ-t megjegyeztem, de ott sincs fent még időpont, és ha én nem tudom előre, akkor nem csak elkések, hanem le is maradok :)

Járunk időnként távolabbi helyre is különböző rendezvényekre, így a tőlünk messzire lévő fellépések is érdekelnek. Tehát: tessék gyorsan kitölteni a fellépések időpontjait a főoldalon!!!

Ezt az egész megjegyzést rossz helyre írtam, de nem tudtam máshova, nem találok általános megjegyzéseknek helyet.(Valószínűleg nem is szokott lenni, nem tudom, nem szoktam blog-ba írni.)

Tisztelettel
Takács Zita